Monday, 27 May 2013

Loooong break
2013 zou mijn jaar worden. Na twee jaar kwakkelende gezondheid als gevolg van twee zware zwangerschappen zou ik weer m'n vrolijke energieke zelfje worden. Alleen maar genieten van die twee kleine hummels, knallen op m'n werk én m'n creativiteit weer de ruimte geven. Ik begon meteen maar met een goed voornemen. 52 weken lang 52 prentenboeken op dit blog.

Tja, ik wilde zo graag weer de oude zijn dat ik misschien iets te ambitieus was. De kids sliepen niet door, de bekkeninstabiliteit bleef maar zeuren en m'n dagelijkse retourtje Delft-Amsterdam viel best zwaar. Misschien niet zo gek dat ik flink ziek werd in januari. En in februari nog een keer. Zware longontsteking. Weken was ik volledig uit de running en nog ben ik niet volledig hersteld. M'n werk was niet zo blij met me, die zien me liever gaan. Een ding werd me duidelijk, zo gaat het niet langer.

Ik ben zo druk met zoeken naar wen oplossing, dat er eigenlijk geen ruimte is om te bloggen. Vandaar de stilte hier. Maar ik begin het wel te missen. Gisteren wipte ik even langs de Swanmarket en ontmoette een paar toffe illustratoren. Natuurlijk poste ik erover op Twitter en Instagram. Maar ik zou er graag ook een mooie blogpost over maken.

Misschien is dit een oplossing, bloggen op m'n IPhone vanuit de trein. Geen fancy foto's, een snelgeschreven tekst, ik probeer ook maar wat. Hopelijk tot snel!

English: it has been quiet here due to a long time of being ill. I need some time to take care of myself, but hope to be back soon!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Karen said...

Wens je rust en beterschap. En een baan waar ze je niet wegkijken...

Ellen Vesters said...

Marije! Gatver!
Mocht je ooit willen sparren, dan mag je altijd mailen/ bellen (zie site).
X en sterkte