Friday, 30 November 2012

Dear deer

English below
Het laatste weekend van m'n zwangerschapsverlof was heerlijk. Vrijdag ging ik naar Flavourites Live, waar ik kaarten voor won via Mamamarketing. Ik zag en kocht er prachtige spulletjes (waarover later meer), maar bovenal ontmoette ik er vele Tweeps. Zo leuk om mensen die ik al lang online volg nu eindelijk in persoon te ontmoeten. Hoe bijzonder om haast niet meer te kunnen stoppen met kletsen met mensen die je niet eerder ontmoette.

Manlief kwam onverwachts een nachtje eerder terug uit Noorwegen en bracht een mooi woonblad voor me mee, Rom 1.2.3. Weet er hier iemand wat nog meer leuke Noorse woonbladen zijn? Kan ik volgende keer een verzoeken doen.
Zaterdag hadden we een lekker dagje met het gezin. We gingen naar de intocht van Sinterklaas, waar we letterlijk de boot misten omdat de Sint een uurtje te vroeg was. Gek eigenlijk he, veel kindjes misten zo het bijzondere moment. Ik was er even een beetje sip van, want ik ben dol op sinterklaas. Maar even later ging ik fijn naar de kapper, want ik moet er natuurlijk wel een beetje goed uit zien op m'n eerste werkdag. En zondag volgde ik eindelijk een workshop bij Lisa Manuels van Elle Aime.

Marlous van Planet Fur en Oh Marie Magazine hielp ons om een vilten hertenhoofdje te maken. Het werd een hele gezellige middag, met heerlijke cake van Lisa en een mooi eindresultaat. Maar het allerleukste waren ook nu de Tweeps die we ontmoeten. En irl vriendinnetje Eline die ik al een jaar of 25 ken en die zich zonder dat we het van elkaar wisten ook voor deze workshop had opgegeven.

Ik was zo hard aan het werk dat ik nauwelijks foto's maakte, maar kijk maar eens op Instagram om te zien hoe gezellig het was.
En zo is dit onbedoeld een soort Count Your Blessings post geworden. Helemaal niet verkeerd. Kijk voor meer CYB maar eens bij Anki van Zilverblauw.

This weekend I attended a workshop at Elle Aime by Planet Fur. We made a little felt deer. It was great fun, and more important, I met really lovely fellow tweeps.


1 comment:

prentje said...

Kijk, dat zijn nog eens leuke workshops! ;-)