Friday, 30 November 2012

Give-away & Pop-up Warehouse

English below
Deze week voor het eerst weer aan 't werk sinds m'n zwangerschapsverlofdag. Even wennen hoor! Om het weekend goed te beginnen bracht ik een bezoekje aan het Pop-up Warehouse dat deze week vlakbij kantoor haar deuren opende. Superleuke initiatief, allerlei (web)winkels en ondernemers uit Amsterdam Oost verkochten er hun waren. De spullen waren uitgestald in oude fruitkistjes, er stond een vintage Sinterklaaspaard, er was een mintgroen caravannetje waar je warme choco met lekkers kon halen en voorde kids was er zo'n Sisi-bestelbrommertje waar je tekenfilmpjes kon kijken. 
Kortom, ik had het wel naar m'n zin.
En er waren leuke mensen, zoals de agent voor Collegien, die me die supermooie soksloffen liet passen. Maar ik twijfelde een beetje of ik ze wel lekker vond zitten, zakken ze niet langzaam van je voet? Ervaring iemand?
Verder zag ik veel bekende producten, van bijvoorbeeld Margo Slingerland, Kids on Roof en Keecie. Maar ik ontdekte er ook weer nieuwe leuke dingen, zoals de popjes van Studio Escargot en de kettingen van MVOS en Yvon Visser.

Ik weet nooit zo goed of ik daar blij mee moet zijn, ik word soms een beetje moe van m'n eigen hebzucht, ik had natuurlijk weer het langste sint-verlanglijstje van iedereen.
Daarom hield ik me in en kocht niks, behalve een tas waarvan de de opbrengst naar de voedselbank gaat. Er staat een toffe print op van Amsterdam door Henk Schiffmacher. En omdat ik nu toch aan m'n Karma werk, geef ik hem weg, samen met een paar kaarten, o.a. van Studio Escargot.
Dus wil je dit Sinterklaascadeautje hebben, laat dan even een berichtje achter! Acht december trek ik een winnaar.

Het Pop-up Warehouse Oostpoort is dit weekend en van 20 tot 23 december te vinden op de Linneausstraat 121 in Amsterdam.

I bought a bag with Amsterdam print by Dutch tattoo artist Henk Schiffmacher at the Pop-Up Warehouse Oostpoort and you can win it together with some cards by a.o Studio Escargot! Just leave a comment below. The pictures above are all taken at the Pop-Up Warehouse, a really cool initiative were Dutch (web) shops and entrepreneurs from East Amsterdam sold their wares.


7 comments:

MUS said...

Heel gaaf! Hppwknd :)

Crafty Mama said...

Oh wauw die is wel heel cool en ook nog met een goed idee erachter! Ik doe graag mee!
Tja en wat betreft dat wensenlijstje...ik ken het. Maar je mag ook best wat te wensen hebben toch? Het wil namelijk niet zeggen dat het er ook echt daadwerkelijk komt. Net als wereldvrede. Staat ook op mijn lijstje hoor... het wensen mag altijd!

Inge said...

Dat caravannetje! Zo lief! Wat een leuk initiatief zo'n pop-up warehouse! En jouw initiatief voor een give-away is ook zo leuk! Ik doe graag mee!

het Meisje van de Zeppelinfabriek said...

Wat een leuke blog hier zeg!

Mars said...

Wat leuk zo'n pop-up warehouse! En geen ervaring met de sloffen, maar ben ook wel benieuwd eigenlijk, want ik vind ze wel heel leuk!
Enneuh, dat je een lang verlanglijstjes hebt wil nog niet zeggen dat je het ook allemaal wilt hebben toch? Je ziet gewoon van veel kleine dingen de schoonheid ;)
Maar ik wil je wel graag van de tas afhelpen hoor, geen probleem ;)

Ellen Vesters said...

Oh, die kettingen van MVOS; prachtige ontdekking!

Babette said...

Wat leuk, ik was daar gister! :) We moeten gauw eens even een koffie drinken hoor, volgens mij werk je heel dichtbij. Ik was ook ├ęcht fan van studio escargot. Ik baal dat ik de tas niet heb gekocht (stom, ik had het helemaal niet goed door dat de opbrengst naar de voedselbank ging!) dus ik doe graag mee met de give-away :)