Monday, 10 December 2012

Sinterklaas


English below
Ben je ook zo dol op Sinterklaas? Vanaf het moment dat de boot aankomt tot pakjesavond zijn toch de beste weken van het jaar? Tegen m'n principes in vierden we het natuurlijk meerdere keren, op het werk en met beide oma's. En precies volgens de traditie zaten we 's avonds laat en zelfs onderweg in de auto nog te dichten. Laatste zin precies af toen we de oprit op reden. De kindjes snappen er nog niks van, maar de pepernoten bevielen Daan wel en er is al veel met de cadeautjes gespeeld. Volgend jaar wordt het vast helemaal een feest, als Daan en z'n nichtje het gaan begrijpen. En jullie, ook nog iets met Sinterklaas gedaan?
Nu mag ik zelf nog even voor Sinterklaas spelen en dan is het weer voorbij voor dit jaar. Ik heb gedobbeld, en de winnaar van de give-away is Mars geworden. Gefeliciteerd! Stuur je me je adres?

Last weeks were full of Sinterklaas-activities, which I believe is the best Dutch tradition and the best weeks of the year. The winner of the give-away is Mars.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Crafty Mama said...

Gefeliciteerd Mars!

Mars said...

Yes dankjewel!
En ik heb geen gelovige kinderen om mij heen, dus ik heb iets minder met sinterklaas (hoewel dat niet perse hoeft te zijn natuurlijk, maar bij mij werkt dat zo :))