Thursday, 17 January 2013

On how I won a DaWanda voucher and bought a stamp

English below
Nooit gedacht dat het me nog van pas zou komen, m'n enthousiasme voor sinterklaas. Maar het kan gek lopen. Afgelopen december werden er op verschillende blogs vouchers weggegeven voor DaWanda. Ik wilde er heel graag een, want al jaren stond hoog op m'n verlanglijstje een 'Alphabet Rolling Stamp'. Die alleen via DaWanda te koop is. Athans, daar kocht Gennine's hem. Ooit bestelde ik hem al, betaalde, en hoorde nooit meer wat van de eigenaar van het DaWanda winkeltje. Ik was niet de enige, DaWanda sloot de winkel en Paypal regelde dat m'n geld terug kwam. En toen was ik er wel even klaar mee, maar goed, die stempel wilde ik dus nog steeds. Ik heb namelijk te weinig geduld om letters te gutsen. Ik heb dan ook enorm respect voor Karen, die voor zichzelf een heel alfabet maakte. Maar ja, zij kan zelfs portretstempels gutsen, daar waag ik me ook maar niet aan.
Ik dwaal een beetje af geloof ik. Ik wilde dus zo'n voucher winnen, maar op meerdere blogs was ik al te laat. En toen zag ik deze blogpost van Marieke, een dag voor sluitingstijd en met nog niet zo veel reacties. De opdracht was om een sinterklaasgedicht te maken. Dus dat deed ik en ik won! Ik bestelde m'n stempel bij Nothing Elegant, die heel behulpzaam was, en afgelopen week werd hij bezorgd! Ik ben er superblij mee, ik heb er al heel wat cadeaulabels mee bestempeld. Bedankt Marieke, DaWanda en NothingElegant.

English
I really wanted an 'alphabet rolling stamp', because I don't like cutting letters. I had seen one on Gennine's blog, and she bought hers on DaWanda. So when I had the opportunity to win a DaWanda Voucher, I tried to make the best poem, and I won! Thanks Marieke, DaWanda and NothingElegant!

4 comments:

Een dotje wat said...

Nice!

Karen said...

Ja, zo'n zelfgegutst alfabet is wel leuk... maar je krijgt de letters nooit echt recht naast elkaar (dat moet je dus niet erg vinden)... dusse... ik vind deze stempel wel een errug mooi en handig cadeautje voor jezelf :)

Mars said...

Wat grappig, ik bestelde ook iets bij haar! En ook met zo'n voucher! Alleen geen stempel, maar kaarten :D
Ik heb de stempel wel voorbij zien komen en bewonderd :)

merula said...

potverdikkie da's een mooi (en handig) ding!
Waar een beetje dichten al niet goed voor kan zijn he!?