Thursday, 30 June 2016

Gedeelde kinderkamer

Ik ben dol op ons huisje en ik hou van fotograferen. Toch delen Daan en Bente al bijna een jaar een kamer zonder dat ik er ook maar één blogpost aan wijdde. En dat is niet omdat we er geen leuk kamertje van maakten. We? Ja, meneer en mevrouw wilden graag een roze muur. Nu hou ik niet van roze, en het overschilderen van de zwarte krijtwand naar roze vond ik ook niet zo'n goed plan. Daar moeten namelijk 100 lagen ofzo op. Maar goed, we kwamen tot een compromis dat we ook echt met z'n drieën uitvoeren. Ja, ik vind dat een drie- en vier-jarige best zelf hun kamer kunnen schilderen. En het is tof geworden, echt. Kijk maar. Dus wat is het probleem dan? Nou, ik haat opruimen. En die zelfstandige drie- en vierjarige ook. Ze lijken best op mij eigenlijk. Wel klussen en verven enzo, maar opruimen, neh. En om nou een berg boekjes, was, verkleedkleren en speelgoed te fotograferen en daar over te bloggen?
Gelukkig is er één uitzondering op mijn opruimweerzin (niet die van de kleuters), namelijk als de belastingaangifte gedaan moet worden. Dan hou ik opeens heel erg van opruimen. Daar heeft u nu deze blogpost aan te danken. Helaas moet de belastingdienst nog even op z'n aangifte wachten.


1 comment:

Bibi said...

Hele mooie kinderkamers! Ik ben ideeen op aan het doen voor de restyling van baby naar grote jongenskamer voor ons zoontje. Genoeg inspiratie!